Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Παρασκηνιακά

*Καλημέρα σας.

*Κυριακή σήμερα και θέλω να αρχίσω με μια είδηση που με συγκλόνισε, καθώς την διάβαζα στο Έθνος της Κυριακής.

*Η Βίκυ Σταμάτη κάνει σκέψεις για διαζύγιο. Σκέφτεται εν ολίγοις να αποχωριστεί τον έρωτά της τον αγιάτρευτο, τον έρωτά της τον μεγάλο. Τώρα που δεν μπορεί να τον έχει 25 ώρες το 24ωρο, τώρα που τους χωρίζουν της φυλακής τα σίδερα, η Βίκυ κάθισε και σκέφτηκε. Και διαπίστωσε πως δεν αντέχει μακριά από τον Άκη της, τον χορηγό της, την κολώνα του νεοκλασσικού σπιτιού της στην Αρεοπαγίτου.

*Το όλο ζήτημα συνοψίζεται στην εξής μπροντγουαιική  έκφραση: "No money, no honey!".

*Κρίμα πάντως να σβήνουν έτσι οι μεγάλοι έρωτες...είναι σίγουρο πως αυτή η ιστορία θα περάσει στο πάνθεον της απανταχού άδολης αγάπης.


*Και εκεί που θρηνούσα για τον χαμένο έρωτα του Άκη, θυμήθηκα για τις ρουκέτες που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του νυν υφυπουργού Παιδείας, κου.Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν ήταν και ο πιο φανατικός υποστηρικτής του νόμου για τα ΑΕΙ. Μάλιστα, ο κος. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να τον χαρακτηρίσει "Φωτόπουλο των ΑΕΙ".

*Σε δήλωσή του προς το dimorizodes ο κος. Γεωργιάδης σημειώνει "η επίσημη ΝΔ στηρίζει την κυβέρνηση, όπως και εγώ άλλωστε, αλλά δουλειά μου είναι να ελέγχω την τήρηση των νόμων.".

*Καλός ο έλεγχος βέβαια, αλλά ας μην κάνουμε και δίκη προθέσεων, όσο και αν ο κος. Παπαθεοδώρου έχει...βεβαρυμένο παρελθόν. Ας τον κρίνουμε εν τοις πράγμασι.

*Με πληροφορούν πως έχει πέσει...μούγκα στην στρούγκα μεταξύ Ντόρας και Αντώνη Σαμαρά. Οι όψιμοι σύμμαχοι της προεκλογικής περιόδου έχουν και πάλι ψυχρανθεί. Βέβαια, η Ντόρα λειτούργησε πυροσβεστικά, ώστε να μην εκδηλώσει την οργή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την μη υπουργοποίησή του.

*Επίσης, η Ντόρα αποχωρεί από τα γραφεία της ΔΗΣΥ στην Πειραιώς και επιστρέφει στο παλιό γραφείο της Δινουσίου Αρεοπαγίτου. Η ΔΗΣΥ βέβαια εξακολουθεί να υφίσταται ως νομικό πρόσωπο, ενώ την Ντόρα Μπακογιάννη θα επικουρήσει και πάλι ως διευθυντής του γραφείου της ένας επί χρόνια σύμμαχός της, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης.

*Ενδιαφέρουσα και η ονοματολογία για τις θέσεις των γενικών γραμματέων Υπουργείων και Διοικητών φορέων...

*Γιάννης Παπαθανασίου, πρώην Υπουργός, στον ΟΠΑΠ, Θανάσης Γιαννόπουλος στον ΕΟΟΠΥ, ο Αντώνης Βαρθολομαίος, μέλος του ΔΣ του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, μάλλον θα αναβαθμιστεί...

*Ακούγεται επίσης ο καθηγητής Διονύσης Χιόνης για κάποιο πόστο στο Οικονομίας ή το Ανάπτυξης και ο Κώστας Πάσχος για Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού...Μπιτσαξής μόνο να μην βγει.

*Στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ μάλλον θα μετακινηθεί ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουγού, κος. Θεόδωρος Δραβίλας.

*Να κλείσω με ένα...μιντιακό κουιζάκι. Ποιος πάλαι ποτέ πασίγνωστος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει χάσει την αίγλη του και εργαζόταν στα κανάλια του ΟΠΑΠ θα ανανεώσει την σύμβασή του έναντι 5000 ευρώ τον μήνα;

*Επειδή είμαι και μεγάλη ψυχή, δίνω στοιχείο...το προσωνύμιό του είναι "Κυρ.Κώστας".

*Αυτά από εμένα και σήμερα...adieu και Καλή Κυριακή. Όποιος προλάβει ας ρίξει και μια βουτιά για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου